Turun oppisopimustoimisto on mukana OpsoProMetropolitan -hankkeessa, jossa rahoitetaan oppisopimusopiskelijoiden työssäoppimisjaksoja Eurooppaan. Työssäoppimispaikka voi järjestyä joko työnantajan kansainvälisten yhteyksien tai oppisopimustoimiston kautta.

Turun oppisopimustoimisto on mukana OpsoProMetropolitan -hankkeessa, jossa rahoitetaan oppisopimusopiskelijoiden työssäoppimisjaksoja Eurooppaan. Työssäoppimispaikka voi järjestyä joko työnantajan kansainvälisten yhteyksien tai oppisopimustoimiston kautta. Yhteistyökumppaneita on seuraavissa Euroopan maissa:

  • Ranska
  • Saksa
  • Hollanti
  • Espanja
  • Tanska

Jaksojen pituudet ovat 3 tai 4 viikkoa ja työkielenä on yleensä englanti. Muissa kuin englanninkielisessä maissa kyseisen maan kielen perustaidot voivat olla eduksi sopivia työpaikkoja haettaessa. Yrittäjän oppisopimuksella opiskeleville on tarjolla 24 viikonvaihtojaksoja.

Erasmus+-apurahalla on tarkoitus tukea opiskelijan matka- ja majoituskustannuksia sekä muita kustannuksia. Apurahan suuruus vaihtelee kohdemaasta ja jakson pituudesta riippuen.

Haku kv-jaksolle vuonna 2016 on käynnissä. Hakemukset tulee toimittaa 20.5.2016 mennessä oppisopimustoimistoon.

Info kv-jaksosta pidetään 17.5.2016 klo 16.30 oppisopimustoimistossa.

Täytä hakemus ja toimita oppisoimustoimistoon.