Käy lukemassa kolmen oppisopimusbloggarin tarinoita. He kirjoittavat omista kokemuksista, oppisopimuspaikan löytämisestä, opiskelusta, työstä ja niiden yhdistämisestä. Joulukuussa aloittaa uusi bloggarimme Piia etsimään omaa polkuaan.

urun oppisopimustoimistolla aloitti kolme bloggaajaa kirjoittamaan kokemuksista, oppisopimuspaikan löytämisestä, opiskelusta, työstä ja niiden yhdistämisestä.

Krista ja Tuomas opiskelevat jo oppisopimuksella, mutta Katariina etsii oikeaa ammattia ja oppisopimuspaikkaa.

Heippa kaikille!

Täällä ruudun toisella puolella kirjoittaa alkuvuodesta Porista Turkuun muuttanut 23-vuotias nuori nainen, Krista. Oppisopimuksen ansiosta olen hyvää vauhtia turkulaistumassa ja -isi muoto onkin ystävieni riemuksi hiipinyt salakavalasti puhekieleeni...

Olen yksi Turun oppisopimustoimiston bloggaajista ja blogini avulla pääset kurkistamaan oppisopimusopiskelijan arkeen. Työskentelen kenkiä myyvässä yrityksessä, Jalkineliike Stellassa ja työn ohella opiskelen myynnin ammattitutkintoa. Tutkinto on Intoo:n ja Cimsonin koulutusyhteistyön tulos ja painottuu myynnin ohella digimarkkinointiin/verkkokauppaan. Blogi on samalla siis yksi iso vapaaehtoinen oppimistehtävä :)

Tervetuloa mukaan oppisopimus-matkalleni ja innostumaan unelmista! www.work-n-learn.blogspot.com
//Krista

Moikka, olen Tuomas, juuri 18 vuotta täyttänyt ja asun Kaarinassa. Työskentelen oppisopimuksella K-Supermarket Katariinassa. Aloitin Katariinassa kesäkuussa 2015 ja tavoitteena olisi valmistua merkonomiksi Heinäkuussa 2017. Blogissa kirjoitan miten päädyin oppisopimukselle, millaisia työpäiviä minulla on ja miten koulu menee siinä samalla. Tervetuloa seuraamaan blogiani osoitteessa  tuomaksenoppisopimus.blogspot.fi  

 

Moikka! Täällä kirjoittelee Piia, 24-vuotias nainen Turusta. Ammatiltani olen lähihoitaja ja olen työskennellyt valmistumisestani asti lasten parissa. Nyt kuitenkin tuntuu, että olisi aika miettiä jotain muuta alaa. Oppisopimus tuntuisi parhaalta vaihtoehdolta, koska ajatus koulunpenkillä istumisesta 8 tuntia päivässä monen vuoden ajan ei tunnu houkuttelevalta. Tervetuloa blogiini seuraamaan ajatuksiani ja pohdintojani siitä, mikä minusta tulee isona. Blogini löydät osoitteesta tulevaisuudenunelmia.blogspot.fi :)