Kohta uudet oppisopimusbloggarit aloittavat bloggaksen. Käy lukemassa miten he kokevat oppisopimuksen ja hyödyntävät sitä työssään. Kannattaa seurata!

Heippa!

Olen 21-vuotias nuori naisenalku Turusta, joka on aloittanut merkonomin opinnot keväällä 2017 oppisopimuksen muodossa. Olen samanaikaisesti töissä perheyrityksessämme Edustus Peltoset Oy:ssä. Teen todella monipuolista myyntityötä yrityksessämme, mutta pääsääntöisesti olen myyntiedustajan tittelillä päivittäistavarakauppoja kiertävä myyntimimmi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blogissani pääset mukaan työ- sekä koulupäivieni arkeen ja tutustumaan, miten oppisopimuksessa yhdistetään työ ja opinnot. Haluan rohkaista teksteilläni muitakin tavoittelemaan unelmiaan ja hyppäämään ulos mukavuusalueeltaan. Tervetuloa seuraamaan värikästä arkeani osoitteessa myyntimimmi.blogspot.com

-Jasmin

 

Moro Loimaalta!

Olen 51-vuotias herrasmies ja viljatilan ”renki” Loimaalta. Olen aloittanut isännöinnin ammattitutkintoon aloittavat opinnot syksyllä 2016 oppisopimusperiaatteella. Työnantajani on isännöintitoimisto Suikkilan Lämpö Oy, missä työtehtäväni koostuvat monipuolisista isännöintiin liittyvistä töistä. Suikkilan Lämpö on täyden palvelun isännöintitoimisto – josta taloyhtiö saa kaikki tarvitsevansa isännöinnin ydinasiat, isännöinnin, huollon ja siivouksen.

Pääsääntöisesti toimin toimistossamme isännöitsijän tehtävissä, mutta olen läheisesti tekemisissä myös huoltomiestemme ja siistijöidemme kanssa. Työssäni pidän erityisesti asiakasrajapinnassa toimimisesta ja asukaslähtöisestä viestinnästä ja haluan luoda positiivista kuvaa isännöitsijän toimenkuvasta. Haluan luoda uuden kuvan siitä, mitä on hyvä isännöinti ja millainen on hyvä isännöitsijä. Tällä viikolla minulla tuli vuosi täyteen täällä Suikkilassa, mistä olen erittäin onnellinen.

Blogissani pääset tutustumaan isännöitsijän monipuolisiin työtehtäviin, mitä erilaisimmissa tilanteissa. Pyrin myös tuomaan esille sitä, mitä on isännöitsijän koulutus ja sitä täydentävät kurssit ja opinnot ja miten yhdistää työ, opinnot ja viljatilan hoitaminen erityisesti tiettyinä ruuhkaisina vuodenaikoina. Olen intohimoinen koiraihminen – Parsonrusselin terrieri Viininvartijan Kielo on tutustuttanut minut koiramaiseen elämänmenoon ja hän saattaakin välillä vilahtaa kuvissa ja kirjoituksissa. Samanlainen intohimo minulla on kaikkeen urheiluun, erityisesti jääkiekko on sydäntäni lähellä, joten jääaiheisia juttujakin minulla on korvan takana jemmassa. Olen ylpeästi maalainen ja onnellinen siitä, että saan asua perheeni kanssa maalaistalossa peltojen keskellä itse kunnostamassani ja remontoimassa melkein satavuotiaassa maalaistalossa. Näillä sanoilla, blogeissa nähdään ja kuullaan. Tervetuloa lukemaan ajatuksia herättävää blogiani osoitteessa maalaisisanta.blogspot.com.

-Hannu

Vuoden 2016-2017 bloggarit:

Krista www.work-n-learn.blogspot.com

Tuomas tuomaksenoppisopimus.blogspot.fi  

Piia  tulevaisuudenunelmia.blogspot.fi :)