Vegaaninen leivonta ja ruoanvalmistus 14.9.2020
14.9. – 13.12.2020
Kiinnostaako vegaaninen leivonta ja ruoanvalmistus?
Koulutus tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden hankkia ammatillista osaamista vegaaniseen leivontaan ja ruoanvalmistukseen.
Koulutuksessa opit:
Tietämään ja tunnistamaan monipuolisesti erilaisia vegaanisia raaka-aineita ja niiden ominaisuuksia
sekä käyttökohteita.
Leipomaan erilaisia vegaanisia raaka-aineita ja menetelmiä käyttäen.
Valmistamaan ruokaa vegaanisia raaka-aineita käyttäen.
Sisältö
Koulutus pohjautuu elintarvikealan perustutkinnon osaan, Erikoistuotteiden valmistus pientuotannossa (15 osp).
Kesto ja toteutus
Koulutus toteutetaan ajalla 14.9-13.12.2020, yhteensä 11 lähipäivää, klo 14-20. Koulutus sisältää lisäksi etäopiskelua lähijaksojen välillä.
ma 14.9.2020
Orientaatio opintoihin. Mitä on vegaaniruoka?
ti-ke 29 - 30.9.2020
Vegaanisen ruokavalion raaka-aineet ja käyttö
ti-ke 13 - 14.10.2020
Vegaaninen ruuanvalmistus (pääruoka)
ti-ke 20 - 21.10.2020
Vegaaninen leivonta (ruoka- ja kahvileivät)
ti-ke 27 - 28.10.2020
Vegaaniset jälkiruuat ja konditoriatuotteet
ti-ke 17 - 18.11.2020
Vegaanisen tuotekokonaisuuden valmistus
Hinta ja tuet
Koulutus on opiskelijalle maksutonta.
Paikka
Turun ammatti-instituutti, Aninkaistenkatu 7, Turku
Lisätietoja hakeutumisesta
- Osa hakijoista kutsutaan hakemuksen perusteella haastatteluun.
- Haastattelut järjestetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, haastatteluun lähetetään erillinen kutsu sähköpostilla.
- Opiskelijat valitaan valintaperusteet täyttävistä hakijoista. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille.
Lisätietoja koulutuksesta
Tiimivastaava Päivi Laaksonen-Reuna
044 907 3932
paivi.laaksonen-reuna@turku.fi
Koulutustarkastaja Tuomo Rahko
050 526 4629
tuomo.rahko@turku.fi