Vegaaninen leivonta ja ruoanvalmistus 14.9.2020

14.9. – 13.12.2020

Kiinnostaako vegaaninen leivonta ja ruoanvalmistus?

Koulutus tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden hankkia ammatillista osaamista vegaaniseen leivontaan ja ruoanvalmistukseen.

Koulutuksessa opit:

Tietämään ja tunnistamaan monipuolisesti erilaisia vegaanisia raaka-aineita ja niiden ominaisuuksia 
sekä käyttökohteita. 

Leipomaan erilaisia vegaanisia raaka-aineita ja menetelmiä käyttäen.

Valmistamaan ruokaa vegaanisia raaka-aineita käyttäen. 

Sisältö

Koulutus pohjautuu elintarvikealan perustutkinnon osaan, Erikoistuotteiden valmistus pientuotannossa (15 osp).

Kesto ja toteutus

Koulutus toteutetaan ajalla 14.9-13.12.2020, yhteensä 11 lähipäivää, klo 14-20. Koulutus sisältää lisäksi etäopiskelua lähijaksojen välillä.

ma 14.9.2020
Orientaatio opintoihin. Mitä on vegaaniruoka?

ti-ke 29 - 30.9.2020
Vegaanisen ruokavalion raaka-aineet ja käyttö

ti-ke 13 - 14.10.2020
Vegaaninen ruuanvalmistus (pääruoka)

ti-ke 20 - 21.10.2020
Vegaaninen leivonta (ruoka- ja kahvileivät)

ti-ke 27 - 28.10.2020
Vegaaniset jälkiruuat ja konditoriatuotteet

ti-ke 17 - 18.11.2020
Vegaanisen tuotekokonaisuuden valmistus

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle maksutonta.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Aninkaistenkatu 7, Turku

Lisätietoja hakeutumisesta

  • Osa hakijoista kutsutaan hakemuksen perusteella haastatteluun.
  • Haastattelut järjestetään myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana, haastatteluun lähetetään erillinen kutsu sähköpostilla.
  • Opiskelijat valitaan valintaperusteet täyttävistä hakijoista. Valinnoista ilmoitetaan kaikille hakijoille.

Lisätietoja koulutuksesta

Tiimivastaava Päivi Laaksonen-Reuna
044 907 3932
paivi.laaksonen-reuna@turku.fi

Koulutustarkastaja Tuomo Rahko
050 526 4629
tuomo.rahko@turku.fi

Pdf -esite koulutuksesta.