Dieettikokki, erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto 7.9.2022

Erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinnon tutkintonimike on dieettikokki. Tutkinnon suorittanut dieettikokki työskentelee toimipaikan dieettikokkina tai erityisruokavalioista vastaavana kokkina. Dieettikokki hallitsee kokin ammatissa vaadittavat työtehtävät ja pystyy toimimaan itsenäisesti ja vastuullisesti erilaisia ruokapalveluita tuottavissa valmistuskeittiöissä erityisruokavalioiden valmistukseen painottuvissa tehtävissä.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan koko erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto. Tutustu tutkintoon tarkemmin osoitteessa eperusteet.opintopolku.fi.

Kesto ja toteutus

  • Koulutuksen kesto 7.9.2022-6.9.2023.
  • Opiskelu muodostuu lähiopetuksesta iltaisin 2-3 kertaa kuukaudessa sekä työelämässä oppimisesta.
  • Lisäksi hyödynnämme etäopiskelua, verkko-opiskelua ja käytännön harjoituksia.

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Koulutukseen hakeutuminen

Klikkaa tästä ja täytä hakemus koulutukseen Wilmassa.

Oppisopimuskoulutukseen osallistuminen vaatii alan työpaikkaa todellisissa dieettikokin työtehtävissä, jossa tutkinnossa vaadittu osaaminen voidaan osoittaa. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake 10.8.2022 mennessä. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä ja samalla katsotaan täyttääkö työpaikka kriteerit tutkinnon suorittamiselle. Oppisopimukset solmitaan haastattelujen jälkeen.

Lisätietoja oppisopimuksesta

Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, puh. 050 526 4629 tai tuomo.rahko@turku.fi

Lisätietoja koulutuksesta

Opinto-ohjaaja Maria Kallio, puh. 044 907 3945 tai maria.kallio@edu.turku.fi

Koulutuksen esite: Dieettikokki (pdf)