Ehostuspalvelut 7.9.2020

Ehostusopintojen aikana opitaan tekemään meikkejä eri ikäisille asiakkaille erilaisiin tilanteisiin ja teemoihin. Opinnot on tarkoitettu kauneudenhoitoalan ammattilaisille, kosmetologeille, kampaajille, partureille, ammattiin palaaville tai ehostuksesta kiinnostuneille asiakaspalvelijoille. Koulutuksen aikana voit päivittää aikaisempaa osaamistasi ja syventää ehostustaitojasi vastaamaan eri ikäisten asiakkaan tarpeita.

Ehostuspalvelut tutkinnon osan suorittaneet osaavat tehdä ehostuksia eri ikäisille asiakkaille eri tilanteisiin sekä toimia erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa ja työyhteisön jäsenenä.

Koulutuksen kesto ja toteutus

Koulutuksen kesto on 12 lähipäivää ajalla 7.9. – 2.12.2020.

Lähiopiskelu on maanantai-iltaisin klo 16-21.

Työelämässä oppimista, ohjattua harjoittelua sekä itsenäistä opiskelua sisältyy jokaiseen opiskeluviikkoon henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaan. 

Tutkinto/Tutkinnon osat

Ehostuspalvelut (15 osp) on osa hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkintoa ja sillä voidaan laajentaa alan perusosaamista.

Kenelle?

Kauneudenhoitoalan ammattilaisille, kosmetologeille, kampaajille, partureille, ammattiin palaaville tai ehostuksesta kiinnostuneille asiakaspalvelijoille.  

Missä?

Turun ammatti-instituutti, Aninkaistenkatu 7, Turku

Koulutukseen hakeutuminen

Henkilökohtainen haastattelu on maanantaina 24.8.2020 klo 8.30–16 välillä Turun ammatti-instituutissa, Aninkaisten koulutalossa os. Aninkaistenkatu 7, Turku. Tarkka haastatteluaika lähetetään tiedoksi sähköpostilla.

Lisätiedot koulutuksesta

Tiimivastaava Silja Veijalainen, 044 907 3923, silja.veijalainen@turku.fi

Opinto-ohjaaja Sari Barck, 044 907 3770, sari.barck@turku.fi

Oppisopimuksesta Tuomo Rahko, 050 526 4629, tuomo.rahko@turku.fi

Lataa pdf -esite koulutuksesta.