Elintarvikealan perustutkinto

Elintarvikealan perustutkinnon suorittanut työskentelee elintarvikkeiden valmistajana, lihatuotteiden valmistajana tai leipuri-kondiittorina erilaisissa elintarvikealan yrityksissä valmistus-, pakkaus-, varastointi- ja myyntitehtävissä.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan koko elintarvikealan perustutkinto. Valittavissa jokin seuraavista kolmesta osaamisalasta: elintarviketeknologian osaamisala (elintarvikkeiden valmistaja), liha-alan osaamisala (lihatuotteiden valmistaja) tai leipomoalan osaamisala (leipuri-kondiittori). Tutustu tutkinnon muodostumiseen ePerusteissa.

Kesto ja toteutus

  • Aloitus sopimuksen mukaan.
  • Lähipäiviä on 3-4 krt/kk.
  • Koulutuksen kesto on noin 2 vuotta riippuen opiskelijan aikaisemmista opinnoista ja työkokemuksesta.

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta. Työnantaja maksaa opiskelijalle työpaikalla tapahtuvan oppimisen ajalta työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Tietopuolisen opetuksen ajalta opiskelija voi hakea oppisopimustoimistolta opintososiaalisia etuja. Kysy lisää oppisopimustoimistosta.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Aninkaistenkatu 7, Turku

Koulutukseen hakeutuminen

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan Turun oppisopimustoimiston kautta. Oppisopimuksen solmiminen edellyttää alan työpaikkaa, jonka opiskelija hankkii itse.

Lisätietoja koulutuksesta

Opettaja Anu Vasko, puh. 040 160 5320 tai anu.vasko@turku.fi
Opinto-ohjaaja Jenni Numme , puh. 040 356 0954 tai jenni.numme@edu.turku.fi

Lisätietoja oppisopimuksesta

Turun oppisopimustoimisto
Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, puh. 050 523 4629 tai tuomo.rahko@turku.fi