Huipputarjoilija – ruoka- ja viinitarjoilun hienoudet 18.1.2021

Turun ammatti-instituutti järjestää alan ammattilaisille Huipputarjoilija-koulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on tuotetietouden, kädentaitojen ja tarjoiluosaamisen kehittäminen.

Koulutuksen sisältö ja aikataulu

Kaikki koulutuspäivät pidetään klo 16.00–20.00.

18.-19.1.2021
25.-26.1.2021
1.-2.2.2021 
8.-9.2.2021 

Koulutuksen yhteydessä on mahdollista suorittaa Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon osia. Ammattitaito osoitetaan todellisissa työtehtävissä ja toimissa.

Kenelle?

Opiskelijalta edellytetään alan perustietoja ja taitoja ja/tai riittävää työkokemusta sekä halua itsensä ja ammattitaitonsa edelleen kehittämiseen sekä soveltuvaa oppisopimustyöpaikkaa.

Hinta         

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta.

Missä?

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Lisätietoja koulutuksesta

Opettaja Kaisa Rantanen, puh. 040 183 4471, kaisa.a.rantanen@turku.fi

Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, puh. 050 526 4629, tuomo.rahko@turku.fi