Huipputarjoilija – ruoka- ja viinitarjoilun hienoudet 19.4.2021
Turun ammatti-instituutti järjestää alan ammattilaisille Huipputarjoilija-koulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on tuotetietouden, kädentaitojen ja tarjoiluosaamisen kehittäminen.
Koulutuksen sisältö ja aikataulu
Kaikki koulutuspäivät pidetään klo 16.00–20.00.
Maanantai 19.4.2021, viini ja ruoka
Tiistai 20.4.2021, viini ja ruoka
Maanantai 26.4.2021, alkuviinit
Tiistai 27.4.2021, alkuviinit
Maanantai 3.5.2021, coctailtrendit 2021
Tiistai 4.5.2021, coctailtrendit 2021
Maanantai 10.5.2021, tarjoilun kulku muodollisella päivällisellä
Tiistai 11.5.2021, tarjoilun kulku muodollisella päivällisellä
Koulutuksen yhteydessä on mahdollista suorittaa Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon osia. Ammattitaito osoitetaan todellisissa työtehtävissä ja toimissa.
Kenelle?
Opiskelijalta edellytetään alan perustietoja ja taitoja ja/tai riittävää työkokemusta sekä halua itsensä ja ammattitaitonsa edelleen kehittämiseen sekä soveltuvaa oppisopimustyöpaikkaa.
Hinta
Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta.
Missä?
Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku
Lisätietoja koulutuksesta
Opettaja Kaisa Rantanen, puh. 040 183 4471, kaisa.a.rantanen@turku.fi
Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, puh. 050 526 4629, tuomo.rahko@turku.fi