Hyvinvointi alkaa ravinnosta, ravintola-alan täydennyskoulutus

Turun ammatti-instituutti järjestää koulutuksen hyvinvointia tukevista ruokavalioista. Tämän opinnon aikana perehdytään erityisruokavalioaterioihin osana ammattikeittiön ja ravintolan ruokatarjontaa. Erityisesti keskitytään hyvinvointia tukeviin ja lisääviin ruokavalioihin.

Koulutus on ravintola-alan täydennyskoulutusta. Koulutus on maksutonta.

Sisältö ja toteutus

Koulutuksen yhteydessä suoritetaan ruokapalvelujen ammattitutkinnon valinnainen tutkinnon osa erityisruokavalioaterioiden valmistaminen. Opiskelijan työssä korostuvat vastuu asiakkaan terveydestä ja hyvinvoinnista sekä itsenäinen tiedonhankinta- ja ongelmanratkaisukyky. Opiskelija hallitsee toimintaympäristönsä erityisruokavaliot ja osaa hankkia tarvitsemansa tiedot uusista ruokavalioista. Ammattitaito osoitetaan alan todellisissa työtehtävissä.

Aikataulu:

  • 27.9.2021, etänä: orientaatio aiheeseen

    • erityisruokavalioaterioiden valmistaminen ruoka- tai henkilöstöravintolassa, juhlapalveluyrityksessä tai suurtaloudessa.

  • 28.9.2021 klo 9-15, Lemminkäisenkadun koulutalo, opetuskeittiö

    • sokerittomat, gluteenittomat ja luomutuotetut makeat ja suolaiset tuotteet

  • 26.10.2021 klo 9-15, Lemminkäisenkadun koulutalo, opetuskeittiö

    • kevyempi, vähähiilihydraattinen maistuva ruokavalio

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

 

Kysy lisätietoja

Opinto-ohjaaja Maria Kallio, puh. 044 907 3945 tai maria.kallio@turku.fiKoulutustarkastaja Tuomo Rahko, puh. 050 526 4629 tai tuomo.rahko@turku.fi

Koulutuksen esite: Hyvinvointi alkaa ravinnosta (pdf)