Hyvinvointi alkaa ravinnosta, ravintola-alan täydennyskoulutus
Turun ammatti-instituutti järjestää koulutuksen hyvinvointia tukevista ruokavalioista. Tämän opinnon aikana perehdytään erityisruokavalioaterioihin osana ammattikeittiön ja ravintolan ruokatarjontaa. Erityisesti keskitytään hyvinvointia tukeviin ja lisääviin ruokavalioihin.
Koulutus on ravintola-alan täydennyskoulutusta. Koulutus on maksutonta.
Sisältö ja toteutus
Koulutuksen yhteydessä suoritetaan ruokapalvelujen ammattitutkinnon valinnainen tutkinnon osa erityisruokavalioaterioiden valmistaminen. Opiskelijan työssä korostuvat vastuu asiakkaan terveydestä ja hyvinvoinnista sekä itsenäinen tiedonhankinta- ja ongelmanratkaisukyky. Opiskelija hallitsee toimintaympäristönsä erityisruokavaliot ja osaa hankkia tarvitsemansa tiedot uusista ruokavalioista. Ammattitaito osoitetaan alan todellisissa työtehtävissä.
Aikataulu:
27.9.2021, etänä: orientaatio aiheeseen
erityisruokavalioaterioiden valmistaminen ruoka- tai henkilöstöravintolassa, juhlapalveluyrityksessä tai suurtaloudessa.
28.9.2021 klo 9-15, Lemminkäisenkadun koulutalo, opetuskeittiö
sokerittomat, gluteenittomat ja luomutuotetut makeat ja suolaiset tuotteet
26.10.2021 klo 9-15, Lemminkäisenkadun koulutalo, opetuskeittiö
kevyempi, vähähiilihydraattinen maistuva ruokavalio
Paikka
Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku
Kysy lisätietoja
Opinto-ohjaaja Maria Kallio, puh. 044 907 3945 tai maria.kallio@turku.fiKoulutustarkastaja Tuomo Rahko, puh. 050 526 4629 tai tuomo.rahko@turku.fi