Hyvinvointi alkaa ravinnosta, ravintola-alan täydennyskoulutus 10.10.2023
Turun ammatti-instituutti järjestää koulutuksen hyvinvointia tukevista ruokavalioista. Tämän opinnon aikana perehdytään erityisruokavalioaterioihin osana ammattikeittiön ja ravintolan ruokatarjontaa. Erityisesti keskitytään hyvinvointia tukeviin ja lisääviin ruokavalioihin.
Koulutus on ravintola-alan täydennyskoulutusta. Koulutus on maksutonta.
Sisältö ja toteutus
Koulutuksen yhteydessä suoritetaan ruokapalvelujen ammattitutkinnon valinnainen tutkinnon osa erityisruokavalioaterioiden valmistaminen. Opiskelijan työssä korostuvat vastuu asiakkaan terveydestä ja hyvinvoinnista sekä itsenäinen tiedonhankinta- ja ongelmanratkaisukyky. Opiskelija hallitsee toimintaympäristönsä erityisruokavaliot ja osaa hankkia tarvitsemansa tiedot uusista ruokavalioista. Ammattitaito osoitetaan alan todellisissa työtehtävissä.
Aikataulu:
Koulutukseen kuulee etä- ja lähiopintoja sekä oppimista työpaikalla. Lähipäivien aikataulu on kello 9-15.
- 10.10 klo 9-15 sokerittomat, gluteiinittomat Pia Venäläinen
- 24.10 klo 9-15 kevyempi vähähiilihydraattinen ruoka Pia Venäläinen
Hakeutuminen
Koulutukseen ilmoittaudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuai.fi/jatkuvahaku 22.9.2023 mennessä, jonka jälkeen opettaja on yhteydessä hakijaan haastattelun merkeissä.
Voit myös osallistua koulutukseen solmimalla oppisopimuksen.
Paikka
Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku
Kysy lisätietoja
Opettaja Pia Venäläinen, puh. 040 809 7973 tai pia.venalainen@edu.turku.fi
Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, puh. 050 526 4629 tai tuomo.rahko@turku.fi