Jälkiruoat ja patisserie-tuotteet 28.2.2023

Konditoria- ja ravintola-alan täydennyskoulutus keskittyy erilaisista komponenteista koostuviin jälkiruokiin.  Koulutus antaa valmiudet suunnitella ja toteuttaa uudenalaisista makupareista koostuvia houkuttelevia jälkiruoka-annoksia. Koulutuksessa opitaan uusia tekniikoita konvehtien ja suklaakoristeiden valmistuksesta, luodaan makuelämyksiä jäätelöistä ja sorbeteista sekä kootaan näyttäviä entremet-kakkuja.

Koulutus soveltuu niille, jotka työskentelevät konditoria- tai ravintola-alalla ja jotka haluavat laajentaa osaamistaan konditoria- ja jälkiruokatuotteiden valmistuksessa sekä saada inspiroivia ideoita työhönsä.

Sisältö ja toteutus

Koulutuksen aikana suoritetaan leipomoalan ammattitutkinnosta tutkinnon osa jälkiruokien ja patisserie-tuotteiden valmistaminen (30osp) tai leipomoalan erikoisammattitutkinnosta tutkinnon osa jälkiruokakokonaisuuden suunnittelu ja valmistus (60osp).
Tutustu ammattitutkinnon osan sisältöön ePerusteissa tästä.
Tutustu erikoisammattitutkinnon osan sisältöön ePerusteissa tästä.

Koulutus alkaa 28.2.2023. Koulutuksen kesto on n. 4kk. Opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa, tietoteknisiä valmiuksia sekä halua kehittyä konditoriatuotteiden valmistuksessa.

Opetusta on sekä iltaisin että päivällä. Iltaopetus järjestetään klo 14.30–20.30 ja päiväopetus 8.00–16.00

Koulutuksen lähipäivät:

28.2.2023        Orientoivat opinnot
6.–8.3.2023        Suklaatuotteet
25.–27.4.2023        Erikoiskakut ja leivokset
9.–10.5.2023        Jäätelöt ja jälkiruuat

Hinta ja tuet

Koulutus on oppisopimuksella ilmaista. Sinulla tulee olla alan työpaikka.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Hae verkossa

Klikkaa tästä ja täytä hakemus koulutukseen Wilmassa.

Haku auki 8.1.2023 asti.  Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake.

Kysy lisätietoja

Koulutuksesta Anu Vasko, 040 160 5320 tai anu.vasko@edu.turku.fi
Oppisopimuksesta Tuomo Rahko, 050 526 4629 tai tuomo.rahko@turku.fi

Koulutuksen esite: Jälkiruoka- ja patisserie-tuotteet (pdf)