Kasvisruoat ja vegaaninen ruokavalio, 4.10.2021

Turun ammatti-instituutti järjestää vegaanisesta ruoanvalmistuksesta kiinnostuneille Kasvisruoat ja vegaaninen ruokavalio –koulutuksen.  

Vegaaniruoasta on tulossa uusi normi. Nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä tutustumaan monipuolisesti erilaisiin vegaanisiin tuotteisiin ja niiden valmistukseen.  Koulutus tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden hankkia ammatillista osaamista vegaanisesta ruoanvalmistuksesta, uusista vegaanisista tuotteista, raaka-aineista ja ekologisista vaihtoehdoista ruoanvalmistuksessa. Kurssista saat hyviä vinkkejä ja ajatuksia omaan työhösi.

Sisältö ja toteutus

Koulutuksen yhteydessä suoritetaan ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa ravitsemispalveluiden tuotteistaminen tai ruokapalvelujen ammattitutkinnon osa kasvisruokien valmistaminen. Ammattitaito osoitetaan alan todellisissa työtehtävissä. Opiskelijan osaaminen ja työpaikka määrittelevät tavoitteeksi valikoituvan tutkinnon osan.

Aikataulu:

  • ma 4.10. klo 16-20: Vegaaniset raaka-aineet
  • ti 5.10. klo 16-20: Vegaaninen streetfood
  • ma 18.10. klo 16-20: Vegaaniset jälkiruoat ja raakaleivonnaiset
  • ti 19.10. klo 16-20: Vegaaniset juhlatarjottavat (vegaaninen joulupöytä)

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Hae verkossa

Klikkaa tästä ja täytä hakemus koulutukseen Wilmassa.

Hakeutuminen 26.9.2021 mennessä.  Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake. Koulutukseen voi osallistua omaehtoisesti tai oppisopimuksella. Opinto-ohjaaja on yhteydessä kaikkiin hakeutujiin. Oppisopimukset voidaan solmia sen jälkeen.

Kysy lisätietoja

Opinto-ohjaaja Maria Kallio, puh. 044 907 3945 tai maria.kallio@turku.fi

Koulutuksen esite: Kasvisruoat ja vegaaninen ruokavalio (pdf)