Kasvisruoat ja vegaaninen ruokavalio, 6.11.2023

Turun ammatti-instituutti järjestää kasvisruokien valmistamisesta kiinnostuneille Kasvisruokien valmistaminen –koulutuksen. Kasvisruokateemaillat johdattelevat erilaisten kasvisruokien maailmaan, viiden illan aikana valmistetaan monipuolisesti maukkaita ja näyttäviä kasvisruokia.

Koulutus on ravintola-alan täydennyskoulutusta. Koulutus on oppisopimuksella maksutonta.

Sisältö ja toteutus

Koulutuksen yhteydessä suoritetaan ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa ravitsemispalveluiden tuotteistaminen tai ruokapalvelujen ammattitutkinnon osa kasvisruokien valmistaminen. Ammattitaito osoitetaan alan todellisissa työtehtävissä. Opiskelijan osaaminen ja työpaikka määrittelevät tavoitteeksi valikoituvan tutkinnon osan.

Aikataulu:

  • maanantai 6.11 klo 16-20 Vegaaninen streetfood
  • tiistai 7.11. klo 16-20 Klassikkoannokset vegaanisina
  • maanantai 13.11. Vegaaniset jälkiruoat ja kakut (etänä itseopiskelumateriaali)
  • tiistai 14.11 klo 16-20 Kakkudemo
  • maanantai 20.11. klo 16-20 Vegaaniset juhlatarjottavat
  • tiistai 21.11. klo 16-20 Vegaaniset juhlatarjottavat (vegaaninen joulupöytä)

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Hae verkossa

Koulutukseen ilmoittaudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuai.fi/jatkuvahaku 23.10.2023 mennessä, jonka jälkeen opettaja on yhteydessä hakijaan haastattelun merkeissä. Tämän jälkeen voidaan solmia oppisopimus.

Kysy lisätietoja

Opettaja Sari Joronen, puh. 040 159 8058 tai sari.joronen@edu.turku.fi

Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, puh. 050 526 4629 tai tuomo.rahko@turku.fi

Koulutuksen esite: Kasvisruoat ja vegaaninen ruokavalio (pdf)