Kasvisruoat ja vegaaninen ruokavalio, 7.11.2022

Turun ammatti-instituutti järjestää vegaanisesta ruoanvalmistuksesta kiinnostuneille Kasvisruoat ja vegaaninen ruokavalio –koulutuksen.  

Vegaaniruoasta on tulossa uusi normi. Nyt sinulla on oiva mahdollisuus päästä tutustumaan monipuolisesti erilaisiin vegaanisiin tuotteisiin ja niiden valmistukseen.  Koulutus tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden hankkia ammatillista osaamista vegaanisesta ruoanvalmistuksesta, uusista vegaanisista tuotteista, raaka-aineista ja ekologisista vaihtoehdoista ruoanvalmistuksessa. Kurssista saat hyviä vinkkejä ja ajatuksia omaan työhösi.

Koulutus on ravintola-alan täydennyskoulutusta. Koulutus on maksutonta. Koulutukseen voi osallistua omaehtoisesti tai oppisopimuksella.

Sisältö ja toteutus

Koulutuksen yhteydessä suoritetaan ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa ravitsemispalveluiden tuotteistaminen tai ruokapalvelujen ammattitutkinnon osa kasvisruokien valmistaminen. Ammattitaito osoitetaan alan todellisissa työtehtävissä. Opiskelijan osaaminen ja työpaikka määrittelevät tavoitteeksi valikoituvan tutkinnon osan.

Aikataulu:

  • ma 7.11. klo 16-20: Vegaaninen streetfood
  • ti 8.11. klo 16-20:  Klassikkoannokset vegaanisina
  • ma 14.11. klo 16-20: Vegaaniset jälkiruoat ja raakaleivonnaiset
  • ti 15.11. klo 16-20: Vegaaniset juhlatarjottavat (vegaaninen joulupöytä)

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Hae verkossa

Klikkaa tästä ja täytä hakemus koulutukseen Wilmassa.

Hakeutuminen 26.9.2022 mennessä.  Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake. Koulutukseen voi osallistua omaehtoisesti tai oppisopimuksella. Opinto-ohjaaja on yhteydessä kaikkiin hakeutujiin. Oppisopimukset voidaan solmia sen jälkeen.

Kysy lisätietoja

Opettaja Sari Joronen, puh. 040 159 8058 tai sari.joronen@edu.turku.fi

Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, puh. 050 526 4629 tai tuomo.rahko@turku.fi

Koulutuksen esite: Kasvisruoat ja vegaaninen ruokavalio (pdf)