Kokki / Tarjoilija – Ravintola- ja cateringalan perustutkinto 29.8.2022

Kouluttaudu ravintola-alan monipuolisiin työtehtäviin. Kokin ammatilla voit työllistyä erilaisiin keittiöihin: ravintoloihin, koulun tai päiväkodin keittiöön, pikaruoka- tai henkilöstöravintolaan tai vaikkapa matkustajalaivalle. Tarjoilijana osaat  ruokien ja juomien myynnin ja tarjoilun, asiakastilojen kunnostamisen ja tuotteiden esille laiton sekä suomalaisten ja ulkomaisten asiakkaiden palvelemisen.

Koulutuksen kesto toteutus 

  • Lähiopetusta on oppilaitoksessa tarjolla maanantaisin ja/tai tiistaisin klo 9-16.
  • Koulutus kestää opiskelijan aiemmista opinnoista sekä oppisopimuspaikasta ja -ajasta riippuen 1,5-2 vuotta.

Kenelle?

Ravintola- ja catering-alan perustutkinto antaa monipuoliset perusvalmiudet alan työtehtäviin. Tutkinnon suorittanut on palveluhenkinen, vastuullinen, oma-aloitteinen, luotettava ja yhteistyökykyinen työntekijä. Kiinnostuksesi mukaan voit opiskella kokiksi tai tarjoilijaksi.

Tutkinto/Tutkinnon osat

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto (180 osp).  Tutkinto muodostuu ammatillisista tutkinnon osista (145 osp) ja yhteisistä tutkinnon osista (35 osp). Tutkintoon sisältyy pakollinen tutkinnon osa, ravitsemispalveluissa toimiminen (20 osp), kaksi osaamisalan pakollista tutkinnon osaa ja valinnaisia tutkinnon osia. Kiinnostuksesi mukaan voit valita asiakaspalvelun- tai ruokapalvelun osaamisalan.

Missä?

Turun ammatti-instituutti 
Lemminkäisenkatu 18 D, Turku
 

Lisätietoa koulutuksesta
 

Opinto-ohjaaja Maria Kallio, 044 907 3945, maria.kallio@turku.fi

Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, 050 526 4629, tuomo.rahko@turku.fi

Lataa pdf -esite koulutuksesta.