Merkonomi – Liiketoiminnan perustutkinto 8.3.2023

Opiskele liiketoiminnan perustutkinto ja kehitä ammattitaitoasi myynnissä, asiakaspalvelussa, markkinoinnissa tai taloushallinnon alalla. Koulutus antaa valmiudet toimia yrityksen asiakaspalvelu-, myynti-, taloushallinto- tai toimistotehtävissä. Saat myös valmiuksia yrittäjyyteen. 

Merkonomitutkinnon opiskelu on käytännönläheistä ja sopii työn ohessa suoritettavaksi; koulutuspäiviä on noin neljä päivää kuussa. Innostavien koulutuspäivien lisäksi tutkintoon sisältyy omia työtehtäviäsi työpaikalla tehden.

Koulutuksen kesto ja toteutus

Koulutuksen kesto henkilökohtaisen tavoitteen ja tilanteen mukaan. Esimerkiksi koko tutkinto 1-2 vuotta tai tilanteeseen sopivat tutkinnon osat 2 kk – 1 vuosi.

Kevään aiheet rakentuvat vapaasti valittavista opinnoista, esimerkiksi:

  • Yritystoiminnan suunnittelu
  • Logistiikka
  • Viestinnän opinnot

Kevään jakson aloituspäivä 8.03.2023 klo 9-15.30

Lähipäivät 2 peräkkäisenä päivänä joka toinen viikko (ke-to) seuraavina päivinä:

  • vk 10: 8.-9.3.
  • vk 12: 22.-23.3.
  • vk 14: 5.4.
  • vk 16: 19.-20.4.
  • vk 18: 3.-4.5.
  • vk 21: 24.5.

Opintoja mahdollista suorittaa myös verkko-opintoina

Uuden periodin alkaessa mahdollista liittyä mukaan. Lähiopetus toteutetaan kahtena päivänä, joka toinen viikko klo 9.00-15.30. Päivien määrä vaihtelee suunnitelmasi mukaan.

Kenelle?

Merkonomin tutkinto soveltuu sinulle, jos työskentelet liiketalouden työtehtävissä, esim. myynnin, markkinoinnin, palveluiden tai kaupan alalla. Se sopii myös taloushallinnossa sekä asiakaspalvelu- tai toimistotehtävissä työskenteleville.

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta. Työnantaja maksaa opiskelijalle työpaikalla tapahtuvan oppimisen ajalta työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Tietopuolisen opetuksen ajalta opiskelija voi hakea oppisopimustoimistolta opintososiaalisia etuja.

Tutkinto/tutkinnon osat

Liiketoiminnan perustutkinnon laajuus on 180 osp.
Kaikille yhteisten pakollisten tutkinnon osien (asiakaspalvelu, tuloksellinen toiminta, työyhteisössä toimiminen) lisäksi tarjolla on taloushallintoon, asiakaspalveluun, myyntiin, ja yrittäjyyteen suuntautuvia valinnaisia tutkinnon osia.

Missä?

Turun ammatti-instituutti, 

Ruiskatu 8, Turku

Lisätiedot

Koulutuksesta Satu Makkonen, 044 907 3972
satu.makkonen@turku.fi

Oppisopimuksesta Cecilia Gardemeister, 050 468 2186
cecilia.gardemeister@turku.fi

Lataa pdf -esite koulutuksesta.