MESTARIKOKKI XVIV – mestariksi mestareiden opissa 18.1.2021

Turun ammatti-instituutti järjestää ruuanvalmistuksesta innostuneille Mestarikokki-koulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on kädentaitojen ja osaamisen kehittäminen. Kouluttajina toimivat alan mestarit.

Koulutuksen sisältö ja aikataulu

18.-19.1. Grillaus ja pohjoismaiset raaka- aineet

25.-26.1. Kasvisruoat

1.-2.2.     Jälkiruoat

 8.-9.2.    Fine dining

Kaikki koulutuspäivät pidetään klo 16.00–20.00.

Koulutuksen yhteydessä on mahdollista suorittaa Ruokapalvelun ammattitutkinnon osia. Ammattitaito osoitetaan todellisissa työtehtävissä ja toimissa.

Kouluttajat

Kouluttajina toimivat Taneli Korsiala (Myllyvirta) ravintola Nude, Jenni Kevo ravintola Kuori ja Roni Toivari ravintola Ruben.

Kenelle?

Opiskelijalta edellytetään alan perustietoja ja taitoja ja/tai riittävää työkokemusta sekä halua itsensä ja ammattitaitonsa edelleen kehittämiseen sekä soveltuvaa oppisopimustyöpaikkaa.

Tutkinto/Tutkinnon osat

Ruokapalvelun ammattitutkinnon osia

Hinta         

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta.

Missä?

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Lisätietoja koulutuksesta

Lehtori Riikka Mantila, puh. 044 907 3074 tai riikka.mantila@turku.fi
Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, puh. 050 526 4629, tuomo.rahko@turku.fi