MESTARIKOKKI XXII – mestariksi mestareiden opissa 15.1.2024

Turun ammatti-instituutti järjestää ruuanvalmistuksesta innostuneille Mestarikokki-koulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on kädentaitojen ja osaamisen kehittäminen. Kouluttajina toimivat alan mestarit.

Koulutuksen aikataulu

8 iltaa (15.1.–13.2.2024 maanantaisin ja tiistaisin klo 16-20)  

• 15.-16.1.2024

• 22.-23.1.2024 

• 5.2.-6.2.2024

• 12.-13.2.2024

Koulutuksen yhteydessä on mahdollista suorittaa Ruokapalvelun ammattitutkinnon osia. Ammattitaito osoitetaan todellisissa työtehtävissä ja toimissa.

Kenelle?

Opiskelijalta edellytetään alan perustietoja ja taitoja ja/tai riittävää työkokemusta sekä halua itsensä ja ammattitaitonsa edelleen kehittämiseen sekä soveltuvaa oppisopimustyöpaikkaa.

Tutkinto/Tutkinnon osat

Ruokapalvelun ammattitutkinnon osia

Hakeutuminen

Koulutukseen ilmoittaudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuai.fi/jatkuvahaku 8.1.2024 mennessä, jonka jälkeen opettaja on yhteydessä hakijaan haastattelun merkeissä. Tämän jälkeen voidaan solmia oppisopimus.

Hinta         

Oppisopimuskoulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta.

Missä?

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Lisätietoja koulutuksesta

Lehtori Riikka Mantila, puh. 044 907 3074 tai riikka.mantila@edu.turku.fi
Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, puh. 050 526 4629, tuomo.rahko@turku.fi

Lataa pdf -esite koulutuksesta.