Olutkoulu, ravintola-alan täydennyskoulutus 18.3.2024
Turun ammatti-instituutti järjestää alan ammattilaisille Olutkoulun. Koulutuksen tavoitteena on tuotetietouden, tarjoilutaitojen ja oluen myyntiosaamisen kehittäminen.
Sisältö ja toteutus
Koulutuksen yhteydessä suoritetaan ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon osa/osia. Opiskelijalta edellytetään alan perustietoja ja -taitoja ja/tai riittävää työkokemusta sekä halua itsensä ja ammattitaitonsa edelleen kehittämiseen ja soveltuvaa työssäoppimispaikkaa. Ammattitaito osoitetaan todellisissa työtehtävissä ja toimissa.
Koulutusillat pidetään klo 16.00-20.00 välillä:
- Maanantai 11.3. itsenäinen etäopiskelu
- Maanantai 18.3.
- Tiistai 19.3.
- Maanantai 25.3.
- Tiistai 26.3.
Koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta.
Kouluttajat
Kouluttajina toimivat Turun ammatti-instituutin opettajat.
Paikka
Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku
Ilmoittaudu verkossa
Klikkaa tästä ja ilmoittaudu koulutukseen Wilmassa.
Koulutukseen ilmoittaudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake 1.3.2024 mennessä. Koulutukseen osallistuminen vaatii alan työpaikkaa, jossa tutkinnossa vaadittu osaaminen voidaan osoittaa. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä ja samalla katsotaan täyttääkö työpaikka kriteerit tutkinnon osan suorittamiselle. Oppisopimukset solmitaan oppilaitoksen yhteydenottojen jälkeen.
Lisätietoja oppisopimuksesta
Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, puh. 050 526 4629 tai tuomo.rahko@turku.fi
Lisätietoja koulutuksesta
Opettaja Kaisa Rantanen, puh. 040 183 4471 tai kaisa.a.rantanen@edu.turku.fi