Ravintolakokki, kokin ammattitutkinto 11.1.2022

Ravintolakokkina valmistat laadukkaita alku-, pää- ja jälkiruokia ja ateriakokonaisuuksia. Valitset oikeat raaka-aineet, työskentelet taloudellisesti ja viimeistelet annokset viimeisimpien trendien hengessä. Olet myös asiakaspalvelun taitaja, joka tietää tarinat tuotteidensa takana.

Koulutuksen kesto ja toteutus

Lähiopetusta pääsääntöisesti 2 x viikossa (ma-ilta ja ti- päivä), lisäksi verkko-opintoja.

Kenelle?

Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut ravintolakokki työskentelee keittiössä kokin työtehtävissä.

Tutkinto/Tutkinnon osat

Ruokapalvelujen ammattitutkinto (150 osp). Tämän koulutuksen osaamisalana on ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala. Tutkinto muodostuu osaamisalan pakollisesta tutkinnon osasta ruoanvalmistus ravintolakeittiössä (60 osp) sekä valinnaisista tutkinnon osista (90 osp).
 

Missä?

Turun ammatti-instituutti 
Lemminkäisenkatu 18 D, Turku
 

Lisätietoa koulutuksesta

Opinto-ohjaaja Maria Kallio, 044 907 3945, maria.kallio@turku.fi

Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, 050 526 4629, tuomo.rahko@turku.fi

Lataa pdf -esite koulutuksesta.