Ravintolakokki, kokin ammattitutkinto 12.1.2021

Ravintolakokkina valmistat laadukkaita alku-, pää- ja jälkiruokia ja ateriakokonaisuuksia. Valitset oikeat raaka-aineet, työskentelet taloudellisesti ja viimeistelet annokset viimeisimpien trendien hengessä. Olet myös asiakaspalvelun taitaja, joka tietää tarinat tuotteidensa takana.

Koulutuksen kesto ja toteutus 2021-2022

12.1. Orientaatio opintoihin
18.1.-9.2. Mestarikokki (8 pvää) 
15.2. Kahvikoulu
16.2. Vitriinituotteiden valmistus
1.3. Kahvikoulu
2.3. Vitriinituotteiden valmistus
8.3. Kahvikoulu 
9.3. Leivonnaisten valmistus ja esillelaitto
15.3. Yritystoiminta ja alan toimintaympäristöt 
16.3. Leivonnaisten valmistus ja esillelaitto
22.3. Asiakaspalvelua ja tehokkuutta keittiöön
23.3. Annos- ja ateriasuunnittelu
30.3. Luomu- ja lähiruoka
5.4. Kestävä kehitys
6.4. Turvallinen ja terveellinen ruoka
12.4. Ruokatuotannon rationalisointi
13.4. Valmistusmenetelmät suurtaloudessa
19.4. Tuotekehitys
26.4. Orientaatio opintoihin

Kenelle?

Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut ravintolakokki työskentelee keittiössä kokin työtehtävissä.

Tutkinto/Tutkinnon osat

Ruokapalvelujen ammattitutkinto (150 osp). Tämän koulutuksen osaamisalana on ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala. Tutkinto muodostuu osaamisalan pakollisesta tutkinnon osasta ruoanvalmistus ravintolakeittiössä (60 osp) sekä valinnaisista tutkinnon osista (90 osp).
 

Missä?

Turun ammatti-instituutti 
Lemminkäisenkatu 18 D, Turku
 

Lisätietoa koulutuksesta

Opinto-ohjaaja Maria Kallio, 044 907 3945, maria.kallio@turku.fi

Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, 050 526 4629, tuomo.rahko@turku.fi