Ravintolakokki, kokin ammattitutkinto 30.8.2022
Ravintolakokkina valmistat laadukkaita alku-, pää- ja jälkiruokia ja ateriakokonaisuuksia. Valitset oikeat raaka-aineet, työskentelet taloudellisesti ja viimeistelet annokset viimeisimpien trendien hengessä. Olet myös asiakaspalvelun taitaja, joka tietää tarinat tuotteidensa takana.
Koulutuksen kesto ja toteutus
Lähiopetusta pääsääntöisesti 2 x viikossa (ma-ilta ja ti- päivä), lisäksi verkko-opintoja.
Kenelle?
Ravintolaruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut ravintolakokki työskentelee keittiössä kokin työtehtävissä.
Tutkinto/Tutkinnon osat
Ruokapalvelujen ammattitutkinto (150 osp). Tämän koulutuksen osaamisalana on ravintolaruoanvalmistuksen osaamisala. Tutkinto muodostuu osaamisalan pakollisesta tutkinnon osasta ruoanvalmistus ravintolakeittiössä (60 osp) sekä valinnaisista tutkinnon osista (90 osp).
Missä?
Turun ammatti-instituutti
Lemminkäisenkatu 18 D, Turku
Lisätietoa koulutuksesta
Opinto-ohjaaja Maria Kallio, 044 907 3945, maria.kallio@turku.fi
Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, 050 526 4629, tuomo.rahko@turku.fi