Suurkeittiötoiminnan perusteet 18.3.2024
Turun ammatti-instituutti järjestää alan ammattilaisille koulutuksen suurkeittiötoiminnan perusteista. Koulutuksen tavoitteena on kokin osaamisen syventäminen tai laajentaminen vastaamaan modernin ammattikeittiön tarpeita.
SISÄLTÖ JA TOTEUTUS
Koulutuksen yhteydessä suoritetaan ruokapalvelujen ammattitutkinnon osa/osia. Opiskelijalta edellytetään alan perustietoja ja – taitoja ja/tai riittävää työkokemusta sekä halua itsensä ja ammattitaitonsa edelleen kehittämiseen. Ammattitaito osoitetaan todellisissa työtehtävissä.
Koulutuspäivät/illat:
-maanantai 18.3. klo 16-20 Asiakaspalvelua ja tehokkuutta keittiöön
-tiistai 19.3. klo 9-15 Annos- ja ateriasuunnittelu
-maanantai 25.3.Toiminnanohjausjärjestelmät (itsenäinen etäopiskelu)
-tiistai 26.3.klo 9-15 Ilmastoystävällinen ruoka
- maanantai 1.4. Kestävä kehitys (itsenäinen etäopiskelu)
- tiistai 2.4. klo 9-15 Turvallinen ja terveellinen ruoka
-maanantai 8.4. klo 16-20 Tuotekehitys
-tiistai 9.4. klo 9-15 Valmistusmenetelmät suurtaloudessa
-maanantai 15.4. klo 16-20 Ruokatuotannon rationalisointi
-tiistai 16.4. klo 9-15 Ruokatrendit
KOULUTTAJAT
Kouluttajina toimivat Turun ammatti-instituutin opettajat.
PAIKKA
Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku
HAKEUTUMINEN
Koulutukseen ilmoittaudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuai.fi/jatkuvahaku 26.2.2024 mennessä, jonka jälkeen opettaja on yhteydessä hakijaan haastattelun merkeissä. Tämän jälkeen voidaan tehdä oppisopimus.
LISÄTIETOJA KOULUTUKSESTA
Opettaja Pia Venäläinen, puh. 040 8097973 tai pia.venalainen@edu.turku.fi
Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, puh. 050 526 4629 tai tuomo.rahko@turku.fi