Suurkeittiötoiminnan perusteet 27.3.2023

Turun ammatti-instituutti järjestää alan ammattilaisille koulutuksen suurkeittiötoiminnan perusteista. Koulutuksen tavoitteena on kokin osaamisen syventäminen tai laajentaminen vastaamaan modernin ammattikeittiön tarpeita.

SISÄLTÖ JA TOTEUTUS

Koulutuksen yhteydessä suoritetaan ruokapalvelujen ammattitutkinnon osa/osia. Opiskelijalta edellytetään alan perustietoja ja – taitoja ja/tai riittävää työkokemusta sekä halua itsensä ja ammattitaitonsa edelleen kehittämiseen. Ammattitaito osoitetaan todellisissa työtehtävissä.

Koulutuspäivät/illat:

ma 27.3. etä                 tuotannon ohjaus

ti 28.3. klo 9-15            ilmastoystävällinen ruoka

ma 3.4. klo 16-20         tuotekehitys

ti 4.4. klo 9-15              turvallinen ja terveellinen ruoka

ma 10.4. etä                 kestävä kehitys

ti 11.4. klo 9-15            valmistusmenetelmät

ma 17.4. klo 16-20        ruokatuotannon rationalisointi

ti 18.4. klo 9-15            ruokatrendit

KOULUTTAJAT

Kouluttajina toimivat Turun ammatti-instituutin opettajat.

PAIKKA

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

LISÄTIETOJA KOULUTUKSESTA

Opettaja Pia Venäläinen, puh. 040 8097973 tai pia.venalainen@edu.turku.fi

Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, puh. 050 526 4629 tai tuomo.rahko@turku.fi

Lataa pdf -esite koulutuksesta.