Suurtalouskokki, ruokapalvelujen ammattitutkinto, 30.8.2022
Suurtalousruoanvalmistuksen osaamisalan suorittanut suurtalouskokki työskentelee ammattikeittiössä kokin työtehtävissä.
Sisältö
Koulutus pohjautuu ruokapalvelujen ammattitutkinnon perusteisiin, suurtalousruoanvalmistuksen osaamisalaan.
Kesto ja toteutus
- Lähiopetusta pääsääntöisesti 2 x viikossa (ma-ilta ja ti-päivä), lisäksi verkko-opintoja.
- Koulutuksen kesto n. 1,5 vuotta.
- Tutkinnossa vaadittu ammattitaito osoitetaan alan työpaikkaan liittyvillä näytöillä.
Henkilökohtaistaminen
Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.
Hinta ja tuet
Koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta. Työnantaja maksaa opiskelijalle työpaikalla tapahtuvan oppimisen ajalta työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Tietopuolisen opetuksen ajalta opiskelija voi hakea oppisopimustoimistolta opintososiaalisia etuja. Kysy tukimahdollisuuksista lisää oppisopimustoimistosta.
Paikka
Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku
Koulutukseen hakeutuminen
Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan paikallisen oppisopimustoimiston kautta. Lisätietoja Turun oppisopimustoimistosta. Oppisopimuksen solmiminen edellyttää alan työpaikkaa, jonka opiskelija hankkii itse.
Lisätietoja koulutuksesta
Opinto-ohjaaja Maria Kallio, puh. 044 907 3945 tai maria.kallio@turku.fi
Lisätietoja oppisopimuksesta
Kouutustarkastaja Tuomo Rahko, 050 526 4629 tai tuomo.rahko@turku.fi