Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto 23.8.2021

Oletko kiinnostunut opiskelemaan itsesi IT-alan huippuammattilaiseksi?

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinnon suorittaneena voit työskennellä monipuolisesti erilaisten tieto- ja viestintätekniikka-alan yritysten ja organisaatioiden sekä niitä tukevien organisaatioiden tietotekniikkapalvelu-, asiantuntija- tai tukipalvelutehtävissä.

Koulutus on tarkoitettu niille, jotka haluavat kehittää osaamistaan tieto- ja viestintätekniikan alalla ja pätevöityä vaativampiin työtehtäviin.

Sisältö

Koulutuksen aikana suoritetaan koko tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto. Tutkinnon sisältö valmentaa järjestelmäasiantuntijan tehtäviin verkko-, palvelin-, kaapelointi- ja infra-alueilla. Tutustu tarkemmin tutkinnon muodostumiseen ePerusteissa.

Kesto ja toteutus

  • Lähiopetusta noin 2 päivää kuukaudessa.
  • Koulutuksen kesto noin 1,5 vuotta tai henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Henkilökohtaistaminen

Perehdy ammatillisten tutkintojen suorittamiseen.

Hinta ja tuet

Koulutus on opiskelijalle ja työnantajalle maksutonta. Työnantaja maksaa opiskelijalle työpaikalla tapahtuvan oppimisen ajalta työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Tietopuolisen opetuksen ajalta opiskelija voi hakea oppisopimustoimistolta opintososiaalisia etuja. Kysy lisää oppisopimustoimistosta.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Kukkulakuja 3, Turku

Koulutukseen hakeutuminen

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan paikallisen oppisopimustoimiston kautta. Lisätietoja Turun oppisopimustoimistosta. Oppisopimuskoulutus edellyttää alan työpaikkaa, jonka opiskelija hankkii itse ennen opiskelun aloittamista.

Lisätietoja oppisopimuksesta

Koulutustarkastaja Anniina Lehtinen, puh. 050 468 2186 tai anniina.lehtinen@turku.fi
 

Lisätietoja koulutuksesta

Opettaja Vesa Slotte, puh. 040 612 3565 tai vesa.slotte@turku.fi

Lataa pdf -esite koulutuksesta.