Turun oppisopimusopiskelijat juhlivat valmistumistaan perinteisessä Sadonkorjuujuhlassa Turun VPK-talolla. Sadonkorjuujuhlan kohokohtana oli ansioituneen oppisopimusopiskelijan ja – työnantajan palkitseminen stipendillä ja kunniakirjalla, sekä kansainvälisessä opiskelijavaihdossa kunnostautunut yritys.

Marjut Immonen, Mikaela Savolainen (Oy Nord Wine Finland Ltd) ja Jonna Sinkkonen (Gaggui Oy)

Vuoden 2018 oppisopimusopiskelija Marjut Immonen suoritti myynnin ammattitutkinnon. Opinnot antoivat hänelle hyvät välineet kasvaa asiantuntijamyyjänä ja lisätä tuotemyyntiä. Tilaisuudessa jaettiin kunniakirja myös sitoutuneelle ja pitkäaikaiselle oppisopimuskouluttajalle.

Kunniakirjalla palkittiin sitoutunut ja pitkäaikainen oppisopimuskouluttaja Oy Nord Wine Finland Ltd. Yritys on kouluttanut henkilökuntaansa oppisopimuksella jo reilut kymmenen vuotta ja on yksi menestyneimpiä ravintola-alan yrityksiä koko maassa. Yritys on tarjonnut jo miltei 20 nuorelle mahdollisuuden suorittaa tutkinto ja edetä urallaan.

Tilaisuudessa huomioitiin lisäksi kansainvälisessä opiskelijavaihdossa kunnostautunut yritys, joka tänä vuonna on Gaggui Oy.