Villinä luonnosta - 13.9.2021

Turun ammatti-instituutti järjestää luonnontuotteiden hyödyntämisestä innostuneille Villinä luonnosta – koulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on perehtyä luonnossa villinä kasvavien raaka-aineiden hyödyntämiseen.

Koulutus on ravintola-alan täydennyskoulutusta. Koulutus on maksutonta.

Sisältö

Koulutuksen yhteydessä suoritetaan Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa tai Ruokapalvelujen ammattitutkinnon osa ruoanvalmistus ravintolan keittiössä. Ammattitaito osoitetaan alan todellisissa työtehtävissä. Opiskelijan osaaminen ja työpaikka määrittelevät tavoitteeksi valikoituvan tutkinnon osan.

Aikataulu:

  • ma 13.9. etäopiskelupaketti: Elämysruoka
  • ti 14.9. klo 9-15: Elämysruoka
  • ma 20.9. etäopiskelupaketti: Sienet, marjat, villiyrtit
  • ti 21.9. klo 9-15: Sienet, marjat, villiyrtit
  • ma 8.11. etäopiskelupaketti: Kalat
  • ti 9.11. klo 9-15: Kalat
  • ma 15.11. etäopiskelupaketti: Riista  
  • ti 16.11. klo 9-15: Riista

Kouluttajat

Turun ammatti-instituutin opettajat villiinnyttävät sinut luonnosta yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Ilmoittaudu verkossa

Klikkaa tästä ja täytä hakemus koulutukseen Wilmassa.

Hakeutuminen 5.9.2021 mennessä.  Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake. Koulutukseen voi osallistua omaehtoisesti tai oppisopimuksella. Opinto-ohjaaja on yhteydessä kaikkiin hakeutujiin. Oppisopimukset voidaan solmia sen jälkeen. Mikäli olet työtön tai lomautettu, voit osallistua koulutukseen koulutussopimuksella.

Kysy lisätietoja

Opinto-ohjaaja Maria Kallio, puh. 044 907 3945 tai maria.kallio@turku.fi

Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, puh. 050 526 4629 tai tuomo.rahko@turku.fi

Lataa pdf -esite koulutuksesta.

Koulutuksen