Villinä luonnosta - 13.9.2021
Turun ammatti-instituutti järjestää luonnontuotteiden hyödyntämisestä innostuneille Villinä luonnosta – koulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on perehtyä luonnossa villinä kasvavien raaka-aineiden hyödyntämiseen.
Koulutus on ravintola-alan täydennyskoulutusta. Koulutus on maksutonta.
Sisältö
Koulutuksen yhteydessä suoritetaan Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa tai Ruokapalvelujen ammattitutkinnon osa ruoanvalmistus ravintolan keittiössä. Ammattitaito osoitetaan alan todellisissa työtehtävissä. Opiskelijan osaaminen ja työpaikka määrittelevät tavoitteeksi valikoituvan tutkinnon osan.
Aikataulu:
- ma 13.9. etäopiskelupaketti: Elämysruoka
- ti 14.9. klo 9-15: Elämysruoka
- ma 20.9. etäopiskelupaketti: Sienet, marjat, villiyrtit
- ti 21.9. klo 9-15: Sienet, marjat, villiyrtit
- ma 8.11. etäopiskelupaketti: Kalat
- ti 9.11. klo 9-15: Kalat
- ma 15.11. etäopiskelupaketti: Riista
- ti 16.11. klo 9-15: Riista
Kouluttajat
Turun ammatti-instituutin opettajat villiinnyttävät sinut luonnosta yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa.
Paikka
Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku
Ilmoittaudu verkossa
Klikkaa tästä ja täytä hakemus koulutukseen Wilmassa.
Hakeutuminen 5.9.2021 mennessä. Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake. Koulutukseen voi osallistua omaehtoisesti tai oppisopimuksella. Opinto-ohjaaja on yhteydessä kaikkiin hakeutujiin. Oppisopimukset voidaan solmia sen jälkeen. Mikäli olet työtön tai lomautettu, voit osallistua koulutukseen koulutussopimuksella.
Kysy lisätietoja
Opinto-ohjaaja Maria Kallio, puh. 044 907 3945 tai maria.kallio@turku.fi
Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, puh. 050 526 4629 tai tuomo.rahko@turku.fi