Villinä luonnosta 14.9.2020

Oppisopimuksella 14.9.2020–20.10.2020

Turun ammatti-instituutti järjestää luonnontuotteiden hyödyntämisestä innostuneille Villinä luonnosta – koulutuksen. Tavoitteena on perehtyä luonnossa villinä kasvavien raaka-aineiden hyödyntämiseen.

Koulutus on ravintola-alan täydennyskoulutusta.

Koulutuksen kesto ja toteutus

(6 lähipäivää ja 5 etäpäivää*)

14.9. klo 16-20 Fermentointi

15.9. klo 16-20 Fermentointi

21.9. Elämysruoka – orientaatio aiheeseen etänä*

22.9. klo 9-15 Elämysruoka

28.9. Sienet, marjat ja villiyrtit – orientaatio aiheeseen etänä*

29.9. klo 9-15 Sienet, marjat ja villiyrtit

5.10. Villikala – orientaatio aiheeseen etänä*

6.10. klo 9-15 Villikala

12.10. Villinä luonnosta etänä*

19.10. Riista – orientaatio aiheeseen etänä*

20.10. klo 9-15 Riista

Kouluttajina toimivat

TAI:n lehtori (vuoden 2020 PRO-opettaja) Riikka Mantila

TAI:n lehtori Pekka Paarala

Leipurimestari Maija Salo, Bageri Å

Biologi-ravintolakokki Päivi Lehtonen, Perinnepata

Kalamestari Johan Hellsten, Herkkunuotta

Tutkinto/Tutkinnon osa

Tavoitteena on suorittaa ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa tai ruokapalvelujen ammattitutkinnon osa ruoanvalmistus ravintolan keittiössä.

Missä?        

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Lisätietoa koulutuksesta

Opinto-ohjaaja Maria Kallio, maria.kallio@turku.fi 0449073945
Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, tuomo.rahko@turku.fi 0505264629

Lataa pdf -esite koulutukseta.