Villinä luonnosta 14.9.2020
Oppisopimuksella 14.9.2020–20.10.2020
Turun ammatti-instituutti järjestää luonnontuotteiden hyödyntämisestä innostuneille Villinä luonnosta – koulutuksen. Tavoitteena on perehtyä luonnossa villinä kasvavien raaka-aineiden hyödyntämiseen.
Koulutus on ravintola-alan täydennyskoulutusta.
Koulutuksen kesto ja toteutus
(6 lähipäivää ja 5 etäpäivää*)
14.9. klo 16-20 Fermentointi
15.9. klo 16-20 Fermentointi
21.9. Elämysruoka – orientaatio aiheeseen etänä*
22.9. klo 9-15 Elämysruoka
28.9. Sienet, marjat ja villiyrtit – orientaatio aiheeseen etänä*
29.9. klo 9-15 Sienet, marjat ja villiyrtit
5.10. Villikala – orientaatio aiheeseen etänä*
6.10. klo 9-15 Villikala
12.10. Villinä luonnosta etänä*
19.10. Riista – orientaatio aiheeseen etänä*
20.10. klo 9-15 Riista
Kouluttajina toimivat
TAI:n lehtori (vuoden 2020 PRO-opettaja) Riikka Mantila
TAI:n lehtori Pekka Paarala
Leipurimestari Maija Salo, Bageri Å
Biologi-ravintolakokki Päivi Lehtonen, Perinnepata
Kalamestari Johan Hellsten, Herkkunuotta
Tutkinto/Tutkinnon osa
Tavoitteena on suorittaa ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa tai ruokapalvelujen ammattitutkinnon osa ruoanvalmistus ravintolan keittiössä.
Missä?
Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku
Lisätietoa koulutuksesta
Opinto-ohjaaja Maria Kallio, maria.kallio@turku.fi 0449073945
Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, tuomo.rahko@turku.fi 0505264629