Villinä luonnosta 19.9. 2023

Turun ammatti-instituutti järjestää luonnontuotteiden hyödyntämisestä innostuneille Villinä luonnosta – koulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on perehtyä luonnossa villinä kasvavien raaka-aineiden hyödyntämiseen.

Koulutus on ravintola-alan täydennyskoulutusta. Koulutus on maksutonta.

Sisältö

Koulutuksen yhteydessä suoritetaan Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa tai Ruokapalvelujen ammattitutkinnon osa ruoanvalmistus ravintolan keittiössä. Ammattitaito osoitetaan alan todellisissa työtehtävissä. Opiskelijan osaaminen ja työpaikka määrittelevät tavoitteeksi valikoituvan tutkinnon osan.

Aikataulu:

  • 19.9. klo 9-15 Sienet, marjat, villiyrtit, Sari Joronen ja 18.9. aiheeseen liittyen itseopiskelupaketti (etä)
  • 26.9. klo 9-15 Riista, Pia Venäläinen ja 25.9. aiheeseen liittyen itseopiskelupaketti (etä)
  • 3.10. klo 9-15 Artesaaniruoka, Sari Joronen ja 2.10. aiheeseen liittyen itseopiskelupaketti (etä)

Kouluttajat

Turun ammatti-instituutin opettajat villiinnyttävät sinut luonnosta yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa.

Paikka

Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku

Ilmoittaudu verkossa

Koulutukseen ilmoittaudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuai.fi/jatkuvahaku 28.8.2023 mennessä, jonka jälkeen opettaja on yhteydessä hakijaan haastattelun merkeissä. Oppisopimukset voidaan solmia sen jälkeen.

Kysy lisätietoja

Opettaja Pia Venäläinen, puh. 040 809 7973 tai pia.venalainen@edu.turku.fi

Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, puh. 050 526 4629 tai tuomo.rahko@turku.fi

Lataa pdf -esite koulutuksesta.