Villinä luonnosta 19.9. 2023
Turun ammatti-instituutti järjestää luonnontuotteiden hyödyntämisestä innostuneille Villinä luonnosta – koulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on perehtyä luonnossa villinä kasvavien raaka-aineiden hyödyntämiseen.
Koulutus on ravintola-alan täydennyskoulutusta. Koulutus on maksutonta.
Sisältö
Koulutuksen yhteydessä suoritetaan Ravintola- ja catering-alan perustutkinnon osa luonnontuotteiden hyödyntäminen ravitsemispalveluissa tai Ruokapalvelujen ammattitutkinnon osa ruoanvalmistus ravintolan keittiössä. Ammattitaito osoitetaan alan todellisissa työtehtävissä. Opiskelijan osaaminen ja työpaikka määrittelevät tavoitteeksi valikoituvan tutkinnon osan.
Aikataulu:
- 19.9. klo 9-15 Sienet, marjat, villiyrtit, Sari Joronen ja 18.9. aiheeseen liittyen itseopiskelupaketti (etä)
- 26.9. klo 9-15 Riista, Pia Venäläinen ja 25.9. aiheeseen liittyen itseopiskelupaketti (etä)
- 3.10. klo 9-15 Artesaaniruoka, Sari Joronen ja 2.10. aiheeseen liittyen itseopiskelupaketti (etä)
Kouluttajat
Turun ammatti-instituutin opettajat villiinnyttävät sinut luonnosta yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa.
Paikka
Turun ammatti-instituutti, Lemminkäisenkatu 18 D, Turku
Ilmoittaudu verkossa
Koulutukseen ilmoittaudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake osoitteessa www.turkuai.fi/jatkuvahaku 28.8.2023 mennessä, jonka jälkeen opettaja on yhteydessä hakijaan haastattelun merkeissä. Oppisopimukset voidaan solmia sen jälkeen.
Kysy lisätietoja
Opettaja Pia Venäläinen, puh. 040 809 7973 tai pia.venalainen@edu.turku.fi
Koulutustarkastaja Tuomo Rahko, puh. 050 526 4629 tai tuomo.rahko@turku.fi